Leksands Rundrut Normalgräddat Celozrnný Žitný Knäckebrot - 700g
Leksands Knäckebröd
Leksands Knäckebröd se stále peče podle stejného rodinného receptu, jaký používala Jacob's Karin na začátku 19. století. Leksands Knäckebröd se drželi jednoduché a originální švédské žitné celozrnné mouky, sladké vody z vlastní studny, kvasnic a špetky soli.
Nyní se ukazuje, že přesně toto je pojem úspěchu. Leksands Knäckebröd je upečený ze 100 % celozrnné mouky, což znamená, že je použito celé žitné jádro, s jádrem i slupkou. Žito se pěstuje ve Švédsku a sklízí se co nejblíže k pekárně a vlastnímu mlýnu. Leksand Knäckebröd pečou pekaři, kteří umí vyrábět od základů a ze surovin té nejvyšší kvality.
Kulatý čtvercový křupavý chléb byl jedním z prvních Leksandských křupavých chlebů, které upekli již ve 30. letech 20. století a znovu uvedli na trh v roce 1990. Aby byl chléb kostkovaný, těsto se okusuje speciálním válečkem. Krabice kvasí a tvoří vzdušné polštáře, díky nimž je chléb křehký a křupavý.
Složení: celozrnná žitná mouka (97%), voda z vlastního pramene, droždí, sůl.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku: energie 1450 kJ/ 350 kcal, tuk 2,60 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,60 g), sacharidy 64 g (z toho cukr 1,30 g), vláknina 21 g, bílkoviny 9 g, sůl 1,20 g.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Knackebroty |
---|---|
Hmotnost: | 0.7 kg |
Země Původu: | Švédsko |