Leksands Frön & Havssalt Celozrnný Žitný Knäckebrot se semínky a mořskou solí - 530 g
Leksands Knäckebröd
Leksands Knäckebröd se stále peče podle stejného rodinného receptu, jaký používala Jacob's Karin na začátku 19. století. Leksands Knäckebröd se drželi jednoduché a originální švédské žitné celozrnné mouky, sladké vody z vlastní studny, kvasnic a špetky soli.
Nyní se ukazuje, že přesně toto je pojem úspěchu. Leksands Knäckebröd je upečený ze 100 % celozrnné mouky, což znamená, že je použito celé žitné jádro, s jádrem i slupkou. Žito se pěstuje ve Švédsku a sklízí se co nejblíže k pekárně a vlastnímu mlýnu. Leksand Knäckebröd pečou pekaři, kteří umí vyrábět od základů a ze surovin té nejvyšší kvality.
Trojúhelníkový knäckebrot od Leksands Knäckebröd ve vzrušující nové verzi. Knäckebrotové těsto pečené na celozrnném žitu je vyválené na tenko a posypaná semínkovou směsí se švédskou řepkou pečenou v troubě, lněnými semínky a jáhly. Bohatou chuť umocňuje křupavá slanost mořské soli. Získáte skvělý a křupavý knäckebröd plný přirozené chuti. Užijte si každé sousto. Základem chleba je čerstvá voda ze zdroje Leksands Knäckebröd a kvalitní švédské suroviny bez zbytečných přísad.
Složení: celozrnná žitná mouka, proso, žluté lněné semínko, mořská sůl, kvasnice.
Alergeny: lepek. Může obsahovat stopy sóji a hořčice.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku: energie 1550kJ / 370kcal, tuky 7,9 g (z toho nasycené 0,9 g), sacharidy 54 g (z toho cukry 1,7 g), bílkoviny 11 g, sůl 1,9 g, vláknina 19 g.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Knackebroty |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Země Původu: | Švédsko |