Body Attack American BBQ sauce - 320 ml

Značka: Body Attack
  • nízký obsah sacharidů a tuků
  • 0 % tuku a cukru
  • vhodné pro vegany
Dostupnost Skladem - ihned k odeslání
Můžeme doručit do:
16.12.2024
Kód: 8384
129 Kč
Body Attack American BBQ sauce - 320 ml
Značka: Body Attack

Lahodná BBQ omáčka Body Attack American BBQ Sauce je ideální pro vylepšení vašeho BBQ pokrmu – a můžete si ji vychutnat bez pocitu viny, protože neobsahuje žádný cukr ani tuk. Když sníte jednu porci (10 ml), zkonzumujete pouze 1 kcal.

Hlavní přednosti produktu:

  • nízký obsah tuku
  • nízký obsah sacharidů
  • nízký obsah kalorií
  • lahodná chuť se sladidlem (sukralóza)
  • bezlepkové přísady
  • vhodné pro osoby s intolerancí laktózy
  • veganské

 

Co je v lahodné americké BBQ omáčce Body Attack?

Hlavní ingredience voda, bambusová vláknina a trocha sladidla (sukralóza) se používají k výrobě omáček, jako je tato, nízkokalorické a šetrné k postavě. Ty umožňují vynechat jiná vysoce kalorická objemová činidla, jako je modifikovaný škrob a cukr.

Složení: voda, lihový ocet (3%), rostlinná vláknina (bambus), stabilizátor (xanthanová guma), aroma, okyselovač (kyselina mléčná), konzervant (sodík benzoáty), kuchyňská sůl, sladidlo (sukralóza), barvivo (siřičitany). čpavkový karamel).

Nutriční hodnoty:

   100 ml Porce (10 ml)
Energie(kJ/kcal) 34/8 4/1
Tuky < 0,1 g 0 g
 - z toho nasycené < 0,1 g 0 g
Sacharidy 0,3 g < 0,1 g
 - z toho cukry  < 0,3 g 0 g
Bílkoviny 0,1 g 0 g
Sůl  2 g 0,2 g
Vláknina < 0,5 g 0 g

 

Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do měsíce. 

Mezi další přísady patří barviva, konzervační látky a hlavně chutné nosiče chuti jako vinný ocet a sůl. Pokud jde o grilovací a bylinkové omáčky, Body Attack přikládá velkou hodnotu optimálním nosičům chuti – protože většině běžných nízkokalorických omáček chybí opravdový šmrnc.

Všechny použité ingredience jsou vhodné nejen pro vegany, ale i pro osoby s intolerancí laktózy a/nebo lepku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdravé omáčky
Hmotnost: 0.3 kg
Země Původu: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: